dinotte

NOTĂ INFORMATIVĂ    ÎNTREȚINERE    GARANȚIE

Vă mulțumim că ați ales unul dintre produsele noastre.


Acest Certificat de garanzie  este destinat pentru a vă oferi informații cu privire la utilizarea corecta a produsului achiziționat, în scopul de a obține și menține în mod constant cea mai înaltă performanță pe parcursul intregii vieți a saltelei.

Adaptarea materialelor

Utilizarea noului produs achiziționat  necesita o perioadă de subiectiva adaptare ( chiar câteva săptămâni ) din partea clientului mai ales dacă ați schimbat tipul sistemului de odihnă, decât cea folosită anterior (de exemplu, de la o saltea  arcuri  la o saltea in  latex ), în plus față de o reglare a  produsului, datorită capacității sale de a se adapta la forma corpului care trebuie să fie admis.

Mirosurile emise de saltea indata ce a fost cumparata pot fi considerate fiziologice și tind să dispară cu timpul  direct proporțional cu frecvența în care produsul este aerat.

Utilizare specifică

Salteaua este realizat dintr -un miez delimitată de o căptușeală; utilizare este destinat exclusiv odihnei. Nu utilizați salteaua ca suport pentru gimnastică.
Produsul nu este conceput pentru a fi utilizat în aer liber.

REGULI GENERALE

Garanția este condiționată de utilizarea corectă a saltelei și respectarea reglementărilor de utilizare și întreținere de mai jos :

 1. Folosiți produsul numai pentru scopul conceput

  Suportul ar trebui să asigure o ventilație corespunzătoare pentru saltele din latex : necesită utilizarea unui suport cu lamele având o lățime maxima de 7 cm. Noi nu recomandăm utilizarea suporturilor de plasă metalică, în cazul în care doriti sa va folositi de un asemenea suport sa știți ca nu este adecvat, pe lângă faptul că salteaua va suferi o deformare excesivă.

  Așezați salteaua pe  un suport cu lamele din lemn de dimensiuni nu mai mici decât cele ale saltelei ( saltele duble necesită media fără Iongheroni ridicat în raport cu planul central al doagei ). Nu introduceți nici un element rigid între bază și saltea. Noi nu recomandăm utilizarea saltelelor  din latex,  din spuma ecologica, din  arcuri indpendente sau arcuri tradizionale pe un suport de pat container  neventilat.

 2. Intreținerea și rotația

  Pentru saltele in  latex: ridica salteaua de la cap spre picioare la fiecare 15 zile, pentru cel puțin 2 ore  sa o lași rezemată in poziția verticală (având în vedere elasticitatea produsul nu va suferi nici o deformare).

  Ridicarea saltelei de la suport va permite acesteia  de a și elimină rapid umezeala reziduală acumulată pe parcursul perioadei;

  În plus, se recomandă să se rotească salteaua (cap - picioare, cu susul în jos), la fiecare 15 zile, în primul an de viață, și de 4 ori pe an după perioada  inițială.

  Pentru toate celelalte saltele:  se recomandă să se rotească (cu susul în jos) produsul  de 2 ori pe an si să-l rotească (cap-picioare) de cel puțin 4 ori pe an. entru a îmbunătăți uscarea, se recomandă ventilarea mediului frecvent.

  Mișcarea saltelei trebuie să se faca numai dacă produsul este complet (miezul saltelei este inchis in husă ), aceasta pentru a evita ruperea aspectelor  legate de elasticitate ridicata a materialelor din interior.

 3. Spalare si curatare

  Este recomandat să folosiți un cearșaf sau husa de protectie marca dinotte care sa acopere salteaua pentru a evita pătarea pânzei saltelei.

  Pentru a elimina petele periati  de praf ușor sau folositi un  aspirator cu putere  redusa (minima), nu folositi niciodata palete sau aspiratoare de mare putere.

  La modelele cu huse detașabile urmeze cu precizie indicatiile de pe  etichete de spălat cusuta pe produs, rețineți că centrifuge nu trebuie sa fie excesiva. Garniturile  sunt predispuse de  fermoar în față, în scopul de a permite să se spele separat cele două cochilii de garnituri duble.

  Înainte de spălare, îndepărtați etichetele commerciale care nu sunt cusute, pentru a evita petele pe țesătura datorită cleiului adezivului, cu procedurile de  spălare, ar putea lăsa reziduri pe suprafața stratului de acoperire. Etichetele in tesut  cusute, nu trebuie să fie eliminate.

  Faceti  uscarea în poziție verticală, ventilata și la umbră.Dacă utilizați uscătoare verificati dacă greutatea produsului și volumul este conform  cu capacitatea aparatului, altfel sunt centre  specializate în curățarea și uscare.Evitați utilizarea  fierului de calcat sau a uscatorului de par pentru a usca capacul saltelei.

   In caz de pete cauzate accidental contactati mai intii dealer-ul înainte de a face încercări de îndepărtare a petelor. Pentru a elimina petele, nu folosi produse chimice sau solvenți și masini cu vapori.

 4. Evitați:

  • Nu îndoiți, nu răsuciți sau legati salteaua bine pentru  depozitare ( indiferent de tipul acestuia ), pentru a evita că produsul, menținut în aceste condiții pentru o perioadă îndelungată, poate modifica structura sa.
  • Nu vărsați nici un fel de lichid pe saltea.
  • Nu trageți de mânere care servesc doar la poziționarea saltelei pe bază.
  • Nu sta in picioare sau sari pe saltea, pentru a preveni deteriorarea ireparabil.
  • Evitați să lăsați la îndemâna copiilor, plicul de plastic a saltelei, aceasta ar putea deveni un joc periculos cu risc de sufocare.
  • Este important să nu se expuneti  salteaua la razele UVB și UVA, deoarece usuca  materialele si provoacă prăbușirea.
  • Evitați  sa fumati  în pat și nu expuneți salteaua la surse de căldură excesive sau directe.

Nu efectua întreținerea sau repararea daca aceasta nu a fost  descrisă în mod explicit în această garanție. Dacă aveți dubii, contactați dealerul.

DREPTUL LA GARANȚIE

Prin " GARANȚIE " se înțelege repararea sau înlocuirea gratuita a saltelei, și  a componentelor  defectate în procesul  de fabricarea sau ce tin de materiale.

Toate saltelele sunt garantate de defecte care rezultă din procesul  de producție, care ar putea avea loc in urmatorii 5 ani de la data livrării produsului.

Garanția va fi recunoscută la acei clienți care vor prezenta documentale  care dovedesc achiziționarea (de exemplu bonul fiscal ) arată numele distribuitorului, data de livrare a saltelei identificarea aceluiași (tip, model).

Compania își rezervă dreptul de a examina produsul de unul din responsabili companii  pentru  a verifica natura defectelor și pentru a asigura, dacă este cazul, înlocuire sau  restaurarea.

Garanție  de  5  ani  pentru toate modelele este după cum urmează:

 • Pentru primele 12 luni salteaua va fi reparat sau  înlocuita cu titlu gratuit cu același obiect sau, dacă este întrerupt, cu un subiect asemănător nu inainte de a fi  returnat produsul defectat.
 • Pentru următorii 48 luni  salteaua  va fi reparata contra plata, cu același articole de materie prima sau, în cazul în care  a eșit din producție, cu unule similare nu inainte de a fi  returnat produsul defectat.

La înlocuirea / repararea produsului:

 • Culoare, forma și prezența de accesorii
 • Orice desen pe pinza poate fi diferită de produsul inițial, în funcție de cea mai recentă versiune a catalogului în vigoare la data de înlocuire / reparații.

Anuntarea defectului trebuie să fie comunicata dealerului în termen de 14 zile de la data la care a fost găsit defectul, prin scrisoare recomandată, fax sau e-mail, având grijă să includă următoarele informații (aflate pe eticheta care este cusuta pe marginea saltelei):

 • Articolul.
 • Mărimea.
 • Lot de producție.

Persoana de contact pentru eventuala gestionare a plângerilor este întotdeauna dealerul de la care a fost achiziționat : moduri de acțiune, acestea vor fi ulterior aprobat de companie producător.

Valabilitate de garanție

Această garanție este recunoscut pe teritoriul Republica Moldova, numai la prezentarea facturii, bonului de plata, care arată, în mod clar și lizibil, data cumpărării sau numele dealerului.

Garanția este considerată nulă în următoarele cazuri:

 • Transformare sau modificare a produsului sau orice parte a acestuia.
 • Utilizați in alte scopuri  decât cele preconizate.
 • Nerespectarea de utilizare și de întreținere indicate in  instrucțiuni.
 • Deteriorarea  cauzata de factori externi, cum ar fi incendiu, apă, abur, etc...
 • Deteriorarea produsului rezultat din utilizarea necorespunzătoare  conceput pentru saltea.
 • Neglijența și nepăsarea de utilizare.
 • Nemulțumirea, la nivel subiectiv, performanțele și / sau caracteristicile care a constatat, la momentul achiziției (ex. Salteaua prea moale/rigid, deține / disipa prea multa caldura, etc... ).

Aceste comportament exonera  producătorul de răspundere pentru eventuale  daune lucrurilor și persoanelor.

Orice reparație sau înlocuire a saltelei sau a componentelor, nu extinde durata acestei garanții că continua, în orice caz, până la expirarea de cinci ani cum a fost planificat.

Garanția nu acoperă deteriorare din cauza uzurii normale.

Pentru igiena

În conformitate cu dispozițiile  Legea nr.186 –XVI din 10.07.2008 pentru protecția sănătății lucrătorilor, dreptul la garanție expiră  în mod automat în cazul în care produsul nu  este în stare perfectă igiena de decor și, în special, dacă prezinta urme de  lichide contaminate organic.

Pentru chestiunile care nu sunt acoperite de această garanție se aplică dispoziții de drept al Republicii Moldova.

Toleranțe

Vă rugăm să rețineți că eventuale  jgheaburi, 1cm , + 5 % din inaltimea originara a  saltelei, sunt considerate fiziologice pentru paturile supuse greutatea corpului uman.

Diferențele în lățime și lungime de + / - 1cm de măsura, în comparație cu cele indicate pe eticheta, sunt considerate conforme cu elasticitatea ridicată a materialelor utilizate la fabricarea produsului ( toleranță în conformitate cu UNI EN ISO 10707, în conformitate cu indicii UNI EN 1334).

În timp pot apărea pe material semne ușoare de  deteriorare cauzate de  uzura  produsului.

Această modificare a suprafeței saltelei este un proces natural, care depinde de materialele folosite și care nu face compromisuri înnici un fel caracteristicile tehnice excelente și confortul saltelei  dvs.

INFORMAȚII PENTRU ELIMINAREA

Odată aruncată, salteaua  și / sau componentele sale trebuie să să fie luate la o reciclare publică  de deșeuri. Chiar si materialele de ambalare vor fi trimise la colectarea diferențiate.

Pentru mai multe informații se consulte cu autoritățile locale competente.

Cum sa citesti o ETICHEITA

De câte ori ai inebunit  în descifrarea literelor și simbolurilor aplicate pe etichetele din casa ta? Pentru a vă ajuta să luați grijă de achiziția dvs., vă vom oferim  un ghid foarte util care vă va permite să le stocați în cel mai bun mod.

Eticheta

Eticheta este cartea de identitate. Legea prevede existența și prevede că informațiile conținute în ea sa în priveasca  compoziția și întreținere produselor.

Intreținere

Indicațiile de întreținere sunt recomandate  pentru tratament, îngrijire și curățarea  garnituri,  ar trebui să fie urmată scrupulos până la capăt pentru a păstra achizițiile dvs., mai mult timp posibil.

Simbolurile de ingrijire sunt uneori completate de instrucțiuni suplimentare, la  care ar trebui să se acorde întotdeauna atenție.

 • Curățarea profesional ar trebui să fie efectuată in centre specializate cum ar fi curățătorii chimice. Este indicat pe simbolismul de tratament si tipul de solvent care trebuie folosit pentru capul  în întrebare.
 • Uneori  s-ar putea să vi se recomande de asemenea,  o curatare profesionala cu apă, de exemplu, în cazul pieselor deosebit de mare, imposibil   să fie tratate în mod corespunzător într-un mașină de spălat în casă. În acest caz veti vedea simbolul cu curatatoria chimică.
Calitate italiană

Pentru cei mici

SALTELE MYFORM ANTIALERGICE dinotte

Laboratoarele companiei

INVESTIȚII ÎN CERCETARE ȘI INOVARE

© ÎCS ”Treci Company” SRL 2018
c/f 1003600025715; cod TVA 0304970;