dinotte

LENTA MEMORY


CE ESTE SPUMA LENTA MEMORY?

Spre deosebire de spuma normala, celulele spumei LENTA MEMORY se preseaza complet, la fiecare atingere. Atunci cand presiunea dispare, spuma revine la forma initiala. Aceasta caracteristica, de a reveni usor la forma initiala confera materialului proprietati terapeutice. Flexibilitatea tesaturii se adapteaza la forma corpului, fara sa creeze puncte de antipresiune.

Spuma vascoelastica este, de asemenea, sensibila la temperatura. Atunci cand temperatura este scazuta, spuma devine mai densa (mai ferma). Atunci cand temperaturile cresc, spuma devine mai elastica. Aceasta proprietate ofera sentimentul de plutire.

Odata asezati pe saltea, spuma se adapteaza la temperatura dvs, devine mai moale si se pliaza pe forma corpului. Datorita tuturor acestor carcateristici, spuma vascoelastica elibereaza tensiunea din muschi si coloana vertebrala.

Toate aceste avantaje unice permit spumei vascoelastice sa distribuie uniform greutatea corpului, fara a se crea puncte de presiune.

Proprietati terapeutice

Spre deosebire de spuma normala, celulele spumei  LENTA MEMORY se preseaza complet, la fiecare atingere. Atunci cand presiunea dispare, spuma revine la forma initiala. Aceasta caracteristica, de a reveni usor la forma initiala confera materialului proprietati terapeutice. Flexibilitatea tesaturii se adapteaza la forma corpului, fara sa creeze puncte de antipresiune.

Sentiment de plutire si imponderabilitate

Spuma LENTA MEMORY este, de asemenea, sensibila la temperatura. Atunci cand temperatura este scazuta, spuma devine mai densa (mai ferma). Atunci cand temperaturile cresc, spuma devine mai elastica. Aceasta proprietate va da sentimentul “scufundarii” si al imponderabilitatii.

Odata asezati pe saltea, spuma se adapteaza la temperatura dvs, devine mai moale si se pliaza pe forma corpului. Datorita tuturor acestor carcateristici, spuma LENTA MEMORY elibereaza tensiunea din gat si coloana vertebrala.

Imbunatateste semnificativ calitatea somnului

Caracteristicile unice ale spumei vascoelastice ii permit acesteia sa distribuie uniform greutatea corpului. Astfel, salteaua se adapteaza perfect la forma si pozitia corpului, fara a se crea puncte de presiune.

Calitatea somnului se imbunateste semnificativ. Nu va mai rasuciti in timp ce dormiti pentru a cauta pozitia “perfecta”. Spuma LENTA MEMORY va asigura un somn linistit si neintrerupt. Odata ce va treziti, salteaua revine usor la forma initiala.

Calitate italiană

Pentru cei mici

SALTELE MYFORM ANTIALERGICE dinotte

Laboratoarele companiei

INVESTIȚII ÎN CERCETARE ȘI INOVARE

© ÎCS ”Treci Company” SRL 2018
c/f 1003600025715; cod TVA 0304970;