dinotte

Saltele din LATEX


Unul din cele mai bune produse este salteaua din latex. Latexul este folosit atat ca o componenta (placi de latex puse peste blocuri de arcuri impachetate independent) cat si ca un actor principal (saltele realizate doar din blocuri de latex). De asemenea preturile saltelelor pleaca de la latex sintetic 100% (pret ieftin) pana la articole de lux (preturi foarte mari) pentru material din latex 100% natural.

Exista clienti ce doresc acele saltele “verzi’ (100% materiale naturale), acestia sunt in primul rand cumparatorii saltelelor din latex, deoarece este un material sanatos, durabil si (prin structura lui chimica) nu permite dezvoltarea mucegaiurilor si bacteriilor, acele caracteristici hipo-alergice, anti-praf, anti-acarieni, si anti-bacteriene. Exista si alte material ‘verzi’ precum bumbacul organic sau lana, dar nici unul nu are caracteristicile dinamice si elastice pe care le are latexul.

Astfel, latexul a devenit o saltea cautata (in variant ferma) si de cei ce au probleme cu coloana fertebrala, deoarece aceste saltele ofera un confort foarte bun. Acest lucru este valabil si pentru personae ce au sensibilitati chimice exagerate (hiper-sensibili) sau pentru cei cu sensibilitati alergice majore. Latexul este o suprafata foarte confortabila si saltelele au consistente si duritati diferite, ceea ce le confera caracteristici de confort speciale.

Toate saltelele din latex nu sunt create egal. Nu toate saltelele din latex sunt la fel, ele pot fi create din latex sintetic, latex natural sau din amestec in diferite proportii dintre latexul sintetic si cel natural. Latexul sintetic a aparul in timpul celui de al doilea razboi mondial ca o cerere foarte mare ce nu putea fi acoperita de latexul natural. Latexul sintetic este realizat din produse petrochimice sau alte materiale. Din punct de vedere chimic (daca ne uitam la microscop) si latexul sintetic si cel natural arata la fel, dar caracteristicile lor sunt diferite si au durabilitati diferite.

Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene.

Intr-un gram de latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din aceasta cauza latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea umezelii.

Aceste caracteristici permit crearea unei saltele anatomice, cu functii ortopedice si performante de confort la un inalt nivel.

Saltelele din latex nu cuprind doar latex natural deoarece aceasta faciliteaza reactiile alergice specifice. In general aceste saltele au amestec cu latex sintetic in proportie de 60 pina la 85%.

Salteaua dinotte este anatomica si are functii ortopedice, performantele sale fiind de inalt nivel.

Salteaua are 7 zone de portanta diferite confera o pozitie corecta a coloanei vertebrale datorita sustinerii perfecte a zonei lombare. Imbarcamintea este din bumbac 100%, ce se poate spala in apa la 30-40 grade Celsius.

Calitate italiană

Pentru cei mici

SALTELE MYFORM ANTIALERGICE dinotte

Laboratoarele companiei

INVESTIȚII ÎN CERCETARE ȘI INOVARE

© ÎCS ”Treci Company” SRL 2018
c/f 1003600025715; cod TVA 0304970;