dinotte

Saltele
dinotte

 

Saltele dinotte sunt elaborate dupa tehnologia italiana.

Saltele

Somnul linistit este, garantat prin menținerea unei posturi corecte, chiar în poziție culcată. Această postură va permite muschilor corpului să se afle în poziția cea mai potrivită, care le va permite să obosească cît mai puțin posibil. In plus, utilizarea unei saltele corespunzătoare ajută la prevenirea tulburărilor de la nivelul coloanei vertebrale și discurile spinale. În afară de a fi confortabil, o saltea pentru copii sau maturi trebuie să fie de asemenea, și respirabilă și să scadă presiunea esercitata asupra corpului. Saltelele DINOTTE din linia pentru copii si maturi, au huse detașabile și sunt lavabile în mașină, pentru a asigura igienă și prospețime.

Îmbunătățirea calității somnului

Latex

Spuma din latex se adaptează perfect curbelor fiziologice și le susține corect datorită structurării în zone diferențiate. Structura sa permite o aerisire perfectă, fapt ce creează un mediu ostil bacteriilor și acarienilor.

Water flex & Memory Fom

Water Flex-ul este generat de combinația de materiale ecologice, aer și apă. Memoria lentă este un material ergonomic, cu o capacitate fenomenală de auto–adaptare. Se adaptează formelor corpului și le susține în mod corect.

Baby

Saltelele & perenele pentru copii, ajuta copii noștri sa doarma mai bine noaptea, indeosebi luînd in considerare faptul că un copil, în medie, nevoie de somn de cel puțin 12-15 de ore pe zi.

Arcuri independente

Evoluția saltelei clasice a condus la următorul rezultat: arcuri introduse unul cîte unul în interiorul "pachetelor" elastice unite între ele (de unde şi provine denumirea “împachetate” sau “independente”). Datorită structurării în 7 zone de rigiditate diferențiată se adaptează uşor formelor corpului, creînd astfel un suport anatomic.

Arcuri traditionale

Caracteristica principală a arcurilor tradiționale este aceea de a constitui o saltea rigidă ce păstrează tipica elasticitate a arcului în urma presiunii exercitate de corpul uman. Arcurile tradiționale sunt ținute împreună datorită unui fir unic din oțel.

Topper

Ofera-ti un somn de calitate si prelungeste viata saltelei tale cu selectia noastra de topper-e! Acestea vor adauga mediului tau de odihna un plus semnificativ de confort si de igiena.

Diferite tipuri de rețele pentru a satisface orice nevoie de confort și bunăstare

Cum sa aleg corect salteaua pentru mine?
Află modelele
Calitate italiană

Pentru cei mici

SALTELE MYFORM ANTIALERGICE dinotte

Laboratoarele companiei

INVESTIȚII ÎN CERCETARE ȘI INOVARE

© ÎCS ”Treci Company” SRL 2018
c/f 1003600025715; cod TVA 0304970;