dinotte

TIMP DE 35 DE ANI DE PARTEA INOVĂRII


Somnul reprezintă componenta fundamentală pentru bunăstarea noastră psiho–fizică, pentru a fi eficienți în viața profesională, pentru a fi fericiți emoțional și în armonie cu corpul nostru...

După o experiență  de 34 de ani a Companiei Cignus si 12 ani a întreprinderii Molven Grup in domeniul design-lui sistemelor de dormit   se relanseaza marca italiana Dinotte datorita studiului formelor corpului uman, Cignus împreuna cu Molven Grup reuşeşte să obţină combinaţia optimă a varietăţilor de material: flexibilitatea şi rigiditatea arcurilor biconice, adaptabilitatea arcurilor independente la formele corpului uman, proprietatea  materialului  vascoelastic  „memoria lenta” ce se muleaza complet dupa forma si temperatura corpului, sustinind coloana in pozitie corecta. Respiratia si proprietatile ergonomice a spumei ecologice si a latexului. Doar combinind corect fiecare element putem obtine un suport ce ofera adevarata odihna regeneratoare.

Colecția Dinotte este fructul unei experiențe de peste 30 ani în domeniul proiectării Sistemelor pentru Dormit.

Datorită studierii formelor corpului, dinotte  reușește să folosească în mod eficient caracteristicile diferitor tipuri de suporturi:

  • elasticitatea și portanța arcurilor biconice,
  • capacitatea de adaptare independentă a arcurilor împachetate,
  • proprietățile auto - adaptante ale memoriei lente,
  • capacitatea de aerisire și proprietățile ergonomice ale Water Flex-ului și latexului.
Susținem că, doar calibrînd fiecare component în parte, putem obține un suport ce dăruie adevărata odihnă capabilă să regenereze fiziologic și psihologic.
Calitate italiană

Pentru cei mici

SALTELE MYFORM ANTIALERGICE dinotte

Laboratoarele companiei

INVESTIȚII ÎN CERCETARE ȘI INOVARE

© ÎCS ”Treci Company” SRL 2018
c/f 1003600025715; cod TVA 0304970;