dinotte

Somiere

 

Suport din lemn cu lamele

Soluția naturală și biocompatibile

Ramele Suporturilor din lemn cu lamele sunt realizate din placaj de fag care garanteaza elasticitate, fermitate și durabilitate.

Toate materialele utilizate sunt non-toxice și fără formaldehide ca din certificatele CATAS în n.3032/2 conform EN 717-2 / 94 pentru a minimiza emisiile de formaldehidă în mediu și oameni.

Ramele și lamelele sunt finisate în ceară de albine naturală, care lasă lemnul să respire prevenind eliberarea de substanțe nocive în timp.

Lamelele sunt realizate din placaj de fag, îndoit și presate la abur, capabile să răspundă elastic la solicitările corpului întins; o atenție deosebită este dedicată pentru zona umerilor, unde o mai mare acceptare asigură reducerea tensiunii musculare prin promovarea circulației sângelui.

Lamele basculare și amortizatori in SEBS

Un amestec de calitate remarcabilă, de rezistență și indeformabilitate, este punctul forte al acestor suporturi ce personalizează odihna, in baza caracteristecilor fizice ale persoanelor.

O mai mare adaptare a Suportului din lemn cu lamele la propria poziție de odihnă (pe spate, pe burta, pe partea laterală) se poate obține prin soluția de a mișca regulatorul central de control dublu. Într-un mod practic și rapid, dă posibilitatea de a varia, in functie de nevoile tale, rigiditatea zona bazinului.

Calitate italiană

Pentru cei mici

SALTELE MYFORM ANTIALERGICE dinotte

Laboratoarele companiei

INVESTIȚII ÎN CERCETARE ȘI INOVARE

© ÎCS ”Treci Company” SRL 2018
c/f 1003600025715; cod TVA 0304970;